Ξενικές Αδρόκαρπες Ποικιλίες Ελιάς

Το βάρος των καρπών τους είναι μεγαλύτερο από 5,50 γραμμάρια και καλλιεργούνται κυρίως για την παραγωγή βρώσιμων ελιών.

Α.Α. Κύριες ονομασίες ποικιλιών ελιάς Συνώνυμα ποικιλιών ελιάς Αναφορά στον κατάλογο Κωστελένος
1.ASCOLANA TENERAOLIVA DOLCE.ΝΑΙ
2.BELLA DI SPAGNAΝΑΙ
3.CAROLEABORGESE, CALABRESE, CAMIGNANA, CAROLEO, CATANZARESE, COLARÈ, CONVITÈ, CORTALESE, MARINOTTO, NICASTRESE, OLIVONA, RIZZU DI CORVU.ΝΑΙ
4.DESZFULIDEZFUL.ΝΑΙ
5.GIARRAFFABECCO DO CORVO, CEFALUTANA, CIOCCA, GIARDARA, GIARAFELLA, RAFFA, RAFFU.ΝΑΙ
6.GORDALBELLA DI SPAGNA, GORDALES, MOLLAR, SEVILLANO.ΝΑΙ
7.GROSSA DI SPAGNABARILOTTO, CEROGNOLESE, LUNGA, OLIVA A PRUGNA, OLIVA DI CERIGNOLA, OLIVA GROSSA, PRONE, PRUGNE, SPAGNOLA.ΝΑΙ
8.GROSSANEGROUSSAN.ΝΑΙ
9.JLOTΝΑΙ
10.KRYPSI BERATIΝΑΙ
11.LUCQUESLUCQUOISE.ΝΑΙ
12.MANZANILLACARASQUEÑA, MANZANILLO, ROMERILLO, VARETUDA.ΝΑΙ
13.MISSIONΟΧΙ
14.NOCELLARA DEL BELICEALIVA DA SALARI, ANEBA, ANERBA, MAZARA, NEBBA, NICCIDOLARA, NOCELLAIA, NOCIDDARA, TRAPANESE.ΝΑΙ
15.NOCELLARA MESSINESEVERDELLA.ΝΑΙ
16.SAN AGOSTINOCAZZAROLA, OLIVA DI ANDRIA, DOLCE DI ANDRIA, OLIVA PANE, ΝΑΙ
17.SANTA CATERINAOLIVA DI SAN BIAGIO, OLIVA DI SAN GIACOMO, OLIVA LUCCHESE.ΝΑΙ
18.TAFFAHITOFFAHI, TEFFAHI.ΝΑΙ
19.UC13-A6CALIFORNIA QUEEN.ΝΑΙ
20.UOVO DI PICCIONEGROSSE DU HAMMA, OEUF DE PIGEON.ΝΑΙ