Ξενικές Μεσόκαρπες Ποικιλίες Ελιάς

Το βάρος των καρπών τους κυμαίνεται από 3,00 – 5,49 γραμμάρια και καλλιεργούνται τόσο για την παραγωγή ελαιόλαδου όσο και βρώσιμων ελιών.

Α.Α. Κύριες ονομασίες ποικιλιών ελιάς Συνώνυμα ποικιλιών ελιάς Αναφορά στον κατάλογο Κωστελένος
1.BARNEAK-18ΝΑΙ
2.BIANCOLILLABIANCA, BIANCHETTA, BIANCOLELLA, BIANCUCCIA, GAETANA, JANCULITTA, MARMORINA, NICCITTISA, OGLIARA, RIZZA, SIRACUSANA, UGLIARA.ΝΑΙ
3.BOSANAALGHERESE, ALIGARESE, BOSARCA, OLIEDDU, PALMA, SASSARESE, TONDO.ΝΑΙ
4.BRANCITA DI ELVASVILLALOGA, FORNA, MANZANET, BRANQUITA.ΝΑΙ
5.CERASUOLAOGLIARA.ΝΑΙ
6.CORATINACIMA DI CORATO, CORATESE, LA VALENTE, RACEMA, RACIOPPA. ΝΑΙ
7.CORNEZUELOCORNACHUELA, CORNEZUELO DE JAÉN, CORNICHE REAL.ΝΑΙ
8.CORNICABRACABRILLA, COMUN, CORNAL, CORNEJA, CORTETILLA, CORNICHE, CORNITA, CORRIENTE, DE ACEITE, OSNAL.ΝΑΙ
9.EMPELTREARAGONESA, FINA, INJERTO, LLEI, NAVARRO, NEGRAL, PAYESA, VERA, ZARAGOZANA.ΝΑΙ
10.FRANGIVENTOCIPRESSINO.ΝΑΙ
11.HOJIBLANCACASTA DE CABRA, LUCENTINO.ΝΑΙ
12.I - 77ΝΑΙ
13.ITRANAAITANA, AITANELLA, CICERONE, ESPERIANA, GAETANA, GITANA, ITANA, RAITANA, STRANO, TANELLA, TRANA.ΝΑΙ
14.KALINJOTKANINE.ΝΑΙ
15.MARIΝΑΙ
16.MORESCAMAIORANA, TURDELLA, REALE, CATANISA, IANNUSA, NERBA.ΝΑΙ
17.NEGRALNEGRAL DE SABIÑÁN.ΝΑΙ
18.NOSTRANA DI BRISIGHELLANOSTRALE DI BRISIGHELLA.ΝΑΙ
19.ORTICEΝΑΙ
20.PICHOLINECOLLIAS, COYAS, OLIVE DE NIMES.ΝΑΙ
21.PICUALANDALUZA, BLANCO, CORRIENTE, JABATA, MARTEÑO, MORCONA, NEVADILLO, NEVADO, RICÚA, SALGAR. ΝΑΙ
22.RAVECEOLIVONA.ΝΑΙ
23.ROGHANIROWGHANI.ΝΑΙ
24.SAN FRANCESCOΝΑΙ
25.SENGESHENGEH.ΝΑΙ
26.SIGOISEOLIVE DE TLEMCEN, OLIVE DE TELL, ΝΑΙ
27.TAGGIASCAGENTILE, LAVAGNINA, OLIVO DI TAGGIA, TAGLIASCA.ΝΑΙ
28.TANCHEOLIVE DE NYONS.ΝΑΙ
29.TONDA DI CAGLIARIΝΑΙ
30.ZARDΝΑΙ