Ξενικές Μικρόκαρπες Ποικιλίες Ελιάς

Το βάρος των καρπών τους είναι μικρό, μέχρι 2,99 γραμμάρια και καλλιεργούνται κυρίως για την παραγωγή ελαιόλαδου.

Α.Α. Κύριες ονομασίες ποικιλιών ελιάς Συνώνυμα ποικιλιών ελιάς Αναφορά στον κατάλογο Κωστελένος
1.ARBEQUINAARBEQUI, ARBEQUIN, BLANCAL.ΝΑΙ
2.ARBOSANAΝΑΙ
3.CARBONCELLACARVOGNOLA, CARBONELLA, CARBONA.ΝΑΙ
4.CASALIVABAGOLER, CALMA, CASALI, DRIZER, DREZZERI, DRIZAR.ΝΑΙ
5.CAYONΝΑΙ
6.CIMA DI MELFIΝΑΙ
7.CORREGGIOLOΝΑΙ
8.DOLCE AGOGIAAGOGIO, GOGIO, OLIVELLA, RAIA.ΝΑΙ
9.DRITTA DI MOSCUFFODRITTA DI LORETO, LORDANA, LORETANA, MOSCUFESE.ΝΑΙ
10.FARGACOMUN, FARG.ΝΑΙ
11.FAVAROLΝΑΙ
12.FRANTOIOFRANTOIANO, GENTILE, INFRANTOIO, LAURINO, NOSTRATO, PENDAGLIO, RAGGIO, RAJO, RAZZA, SOLCIARO, STRINGONA.ΝΑΙ
13.FS-17ΝΑΙ
14.GHIACCIOLOGHIACCIOLA, GIAZOL.ΝΑΙ
15.GRIGNANBERSAN, GARGNÁ, GARGNANO, NEGRAR.ΝΑΙ
16.ISTRIA BELICAΝΑΙ
17.LECCINOLECCIO, PREMICE, SILVESTRONE.ΝΑΙ
18.LECCIO DI CORNOΝΑΙ
19.MAURINOΝΑΙ
20.MORAIOLOANERINA, ASSISANO, CORNIOLO, FOSCO, MOGNO, MORELLA, MORELLINO, MORINA, NERAIOLO, NERELLA, NERINA, OGLIOLO, ORIOLO, RUZZOLINO, TONDOLINA.ΝΑΙ
21.NOCIARAΝΑΙ
22.OGLIAROLA BARESEALIVE BARESANA, BITONTINA, CASTELLANETA, CIMA DI BITONTO, OGLIAROLA DI BITONTO, OLIVO DI ASCOLI.ΝΑΙ
23.PENDOLINOMAURINO FIORENTINO, PIANGENTE.ΝΑΙ
24.QUERCETANAΝΑΙ
25.RAZZOΝΑΙ
26.REDARΝΑΙ
27.ROSCIOLACAPRIGNA, OGLIAROLA, PROCANICA, RAGIOLA, RICCIUTA, RISCIOLA, ROSSA, ROSSELLINO, TORDINO.ΝΑΙ
28.SORANIMAARI.ΝΑΙ
29.TREPPΝΑΙ